tema: curi sikit masa untuk diri sendiri

Last month punya gaji, aku tak belanja apa2 pun tuk diri sendiri..
Pagi tadi, aku bangun agak lewat sikit.. exam pukul 10..
Tapi tah kenapa rasa bahagia sangat bila bangun, aku x payah rushing
sebab masih banyak masa... untuk diri ini...
haaa bahagia...
then tadi bila aku tengok jadual keje, aku kene keje esok pagi..
lor... aku nak rasa bahagia macam pagi tadi..
Heeee... mengigau..
so, aku pon minta tukar ngan orang lain...
dan bila agak2 esok boleh bangun lewat sikit, aku rasa x salah aku tidur gila lewat hari ni..
aku pon pegy la danau, beli 2 helai tshirt!
2 helai (kening double jerk)
heee.. Happy.. TSHIRT JE KUT!!!
balik lewat sikit..
whatever...

0 comments:

Powered by Blogger.