aku yang bersalah

Last friday sepatutnya kami ada presentation FYP dekat KICT LR2.
Dalam pukul 9 tu, on the way nak ke LR2, terjumpa Wan..


Wan : eh, korang punya presentation postpone next week.

aku macam .. : Huh??? Bila?

Wan : next week, 15hb, selasa..

lor ye ke??? aku dah sampai KICT kut..
 Pegyla Is department.. betul la postpone..
Tapi lepas tu, aku n Far g usha group lain present...
waooohhh tengok dorang present aku agak cuak sikit..
Almaklum la.. presentation..
fed up tengok dorang present..
Aku lagi fed up bila, aku amik cuti for nothing hari tu..
rasa nak balik bilik tidur..
then masa nak balik tu, terjumpa pulak ngan zack..
aku pun cakap la dekat beliau, yang kteorang punya group postpone..
satu group pulak kan dengan beliau ni...

beliau pun  : BILA?
Aku : 15hb...
beliau : 15 hb tu hari apa..
Aku : SELASA (dengan yakinnya~~~)

But then pagi tadi aku bangun.. dan semacam pelik...
HAri ini 15hb tapi hari isnin..
cepat2 bukak email tengok email..


betul la 15hb.. tp ISNIN!! MONDAY katanya
Mampus aku!!

cepat2 text far... dan berdoa semoga zack ingat 15hb.. bukan selasa itu...
huhhh bersalahhh dah la tak da nombor beliau..

kol 2:30 aku sampai meeting room, beliau xde.. mampus aku..
Nasib ada link.. Link nya macam ini..
Pat--->Nisa--->zack

hak3 nasib baik dapat reach...

Tapi beliau: "Utang"

Utang???

HA.HA

0 comments:

Powered by Blogger.