adix partII



pernah tak tengok Iklan zalora ni???
aku memang rasa inilah iklan yang terbaik...
okeh...

19hb april kan birthday mak aku..
Happy birthday ma.. Love you..
so, aku yang ada diperantauan ni berfikir la..
present tuk mak aku...
then ternampak zalora.com.my punya website..
aku suh la dik aku BB tuk tengok kan, mana handbag yang best tuk mak aku..
Ni aku yang introduce dia Zalora ni..
zalora ni, kalau kita purchase more than 75myr, dia akan bagi free shipping..
and for the registration dia bagi coupon 20 inggit..
dia punya barang2 pon okeh... (tetiba promote)
kah3..
present mak aku, aku purchase dr zalora ni la...
 
ceritanya semalam. c BB kol aku, 
minta aku belikan dia wedges dari Zalora...

Amboi...
Ni ha!! marah betul aku.. menyesal aku kenalkan zalora ni ke dia.. Tapi wedges ni RM 20 ja...
haaaahhh jeles??? nak tengok zalora la tu pas ni... 
 

0 comments:

Powered by Blogger.