I am trying



Story behind this image,
Aku ada assignment ni, Creative design technique..
Biasanya esaimen kena suh antar dalam masa 2 week,
so, aku pun buat la sambil lewa..
So, last monday dalam kol 9.00 aku tanya la member aku,
esaimen yang logo tu bila nak kena antar..
Dia pun cakap, masa kelas nanti la.. kol 10..
Haaa... nasib Baik ada software yang boleh buat logo kat enset...
yang penting before class start, esaimen aku siap..
yeayy!! happy34x
tapi sebenarnya, kelas animation technique hari tu cancel...



Trying my best untuk spent masa dengan adilnya..
Try disiplin kan lagi diri yang malas ini...
Try untuk jadi baik.. InsyaAllah...
Doakan saya...

0 comments:

Powered by Blogger.