Ganti




Dan apa yang kau mahukan dariku...
Telah lama kukata.. Bla34...
Selamat lagu ni jadi ringtone.. Hak34...

so today 18/2...
hikkk 3 tahun lalu saya ingat apa yang saya buat...
it is 3 years now.. kuang34..
It's ok... I am ok now...
bangkit! bila ditolak jatuh bangunlah semula  [lagu bangkit]
jadi bangkit!! jangan jadi hantu bangkit!! kui3x..

Okey okey ini serius..
ya, saya sekarang tengah kerja + study..
Try test cuba random bosan gila hiuuu
ganti tempat teyah..
owhh eaaa semalam teyah datang bagi bear..
tengok, dah besar panjang pun dapat bear lagi.. hik2 happy34..
teyah datang tape, ni lecturer pon nampak aku wat keje...
Latest sir Asadullah yang ngaja ak sem ni n sem lepas nampak aku...
aku pun bagi salam...
"Assalamualaikum sir.." keh34..
sir senyum je... owssshhhh ni dah banyak sangat merapuh... Sir Asadullah depan tengah ngaja..
Aircond xde...  Boleh mati dalam Lab ni...
ok la babay...


C gudu punya kenduri bertemakan purple!! sila bagi saya baju kurung purple yang cantik please!!!


0 comments:

Powered by Blogger.