#kopiPasta

Copy Past dari Abang Ichi...  so deep...

I FALL..
I RISE..
I MAKE MISTAKE..
I LIVE..
I LEARN..
I'VE BEEN HURT...BUT I'M ALIVE

I'M HUMAN...
I'M NOT PERFECT..BUT I'M THANKFUL.



Me.Kembara.BT


Tajuk : kembara Bukit taBur.
Bila : jangan ditanya
Bersama siapa: Lagi jangan ditanya

hek34.. Tu la... minggu lepas ajak c cynthia hiking sini..
xmaw katanya...
wooooooo 

Tape, yang penting dah naik bukit Tabur.. 
siapa tahu Gunung Kinabalu lepas ni...

Hati rasa Lain macam

Bila dengar satu lagu ni...
Hati rasa lain...
macam ada sesuatu..
mata macam maw bergenang...
apakah?? hak34

Ganti




Dan apa yang kau mahukan dariku...
Telah lama kukata.. Bla34...
Selamat lagu ni jadi ringtone.. Hak34...

so today 18/2...
hikkk 3 tahun lalu saya ingat apa yang saya buat...
it is 3 years now.. kuang34..
It's ok... I am ok now...
bangkit! bila ditolak jatuh bangunlah semula  [lagu bangkit]
jadi bangkit!! jangan jadi hantu bangkit!! kui3x..

Okey okey ini serius..
ya, saya sekarang tengah kerja + study..
Try test cuba random bosan gila hiuuu
ganti tempat teyah..
owhh eaaa semalam teyah datang bagi bear..
tengok, dah besar panjang pun dapat bear lagi.. hik2 happy34..
teyah datang tape, ni lecturer pon nampak aku wat keje...
Latest sir Asadullah yang ngaja ak sem ni n sem lepas nampak aku...
aku pun bagi salam...
"Assalamualaikum sir.." keh34..
sir senyum je... owssshhhh ni dah banyak sangat merapuh... Sir Asadullah depan tengah ngaja..
Aircond xde...  Boleh mati dalam Lab ni...
ok la babay...


C gudu punya kenduri bertemakan purple!! sila bagi saya baju kurung purple yang cantik please!!!


A day without L**E

Yeah.. Happy February...
Tomorrow id cuti..
Taking a day off tuk bawak Cynthia jalan2..
so hepi2 day bisuk..


Last Monday ada gathering dengan budak2 MISI untuk celebrate CNY..
Ya, kalau aku dekat sabah, aku memang celebrate CNY dengan Aunty aku..
meriahkan suasana katanya..


Arrghhh Ngntuk!! Gd Nite
Powered by Blogger.