Room MakeOver


Since memed dah besar dan dah ada adik ni, dia dah kena pindah bilik la..
dan jadi roomate ngan keke' dia yang bernama handsome tu..
Ho... Selama 2 hari, aku buat benda ni.. sebenarnya boleh ja siap sehari.. 
Tapi banyak pula la benda yang aku kena wat..
memula bilik ni ada 3 almari, ngan satu katil double decker..
Tapi, Memed ni kalau tidur buas yang amat..
Kang tak pasal2 jatuh dari katil.. so aku pun pegi la stor cari katil single yang lama tue... hak3... dapat3...
dan satu almari kena keluar... banyak sangat tiga tu kan??
Sepanjang kemas bilik dorang tu, memed setiap jam tanya aku.
"La, bila saya boleh tidur sini"
Ho3 med3... 
then Bila dah siap tu, dia tanak keluar dari bilik dia ni..
wat homework sini.. lompat2 atas katil. macam bahagia sungguh kan??? aiii med...



Ini dia adik si Memed.. memed gelar diri dia 'babang'.Babang is abang yang aku pun tak tahu mana dia dapat word yang ini... itu babang.. baby ni Yayan.... Babang and Yayan...

0 comments:

Powered by Blogger.