we're going back

kejap lagi kol 2 nak bergerak baluk ke kl. dah satu hari kat utara now it's time to face the moments of truth. haaaa me ada 2 presentation and 2 submission next week.. hailioooo sekarang ada kat umah wan. wan sweet je kat umah. dia tengah lap lantai rumah dia time aku menaip ni ha.. sweet kan??? okeh aku lebih2..  
tadi wan : Lalla mati kutu kawan dia takda.
yup, awyn, sue, faiZ, and atox g langkawi. aku seryes tak larat dan terpaksa tarik diri at the very last minute. fortunately suzairey trringin nak g langkawi sesangat. so we just replace each other place..  hoho. so, aku tersadai dekat kedah sebab tunggu, berjalan jalan dengan mereka ni. a little bit tired but it always worthy to visit our sqod's home. macam hari nei, aku dah lawat rumah azam, fath and wan.. 
tomorrow they will continuing their journey to perak and doing some mahabah visits. okey. me, ada banyak kerja. sila sedar diri. u r not even invited for tomorrow trip. kui3 macam ko nak kan la.

nota kaki: sometime we need to talk, not to our bestfriend. and after sometime chitchat dengan dia dekat fb, dia cakap aku ni memeningkan dia. what??? aku terus marah. 

0 comments:

Powered by Blogger.