My dEar Bro

Suatu masa dulu, masa aku cuti panjang. panjang sangat. 3 bulan aku bertapa dekat rumah. aku buat la beberapa kerja yang tak berapa nak berfaedah. aku kerja dekat kilang biskut raya. ehem tak sampai sebulan  sebab... sebab.. masa tu bulan puasa dan aku tak tahan nak mengadap oven. over kan aku??? 
hek45..
Pastu aku balik kampung, balik keningau, balik kampung lagi..
tapi yang paling best, aku belajar main gitar..
adik aku bibie ada gitar.. Tapi dia sendiri tak pandai main gitar. 
Abang aku sorang je yang reti.. 
Tapi nak harap dia ajar aku emang tak la..
so, dalam kampung aku tu ada ramai budak2 yang pandai main gitar.
lantas aku yang si tua bangka ni dengan tak tahu malu minta budak budak ni ajar aku. 
aku malas r kan cerita panjang... 
cumanya ini antara lagu yang senang sikit nak main.
ni 1st song yang aku boleh nynyi full without tengok kord.sebab kord dia senang dan sama saja
kira pro la (konon)
me and bro Ajiq sangat suka lagu ni.. don't know why..
Tapi ajiq, masa aku belaja gitar tu, dia pun join sekaki..
dan sekarang ni dia pro kuasa dua. haisshhhh



obvious sangat suara yang yang letih atau aku memang suck. huaaaaa
wuteva... I love this version.. bawah ni.. creative and genius budak budak ni...





0 comments:

Powered by Blogger.