Me.Kedah



Me went to kedah for Azam's reception yesterday. Hiikk.. Ikut kan hati aku rasa berat. Entah kenapa rasa gila seketika dengan kerja yang pandai lah siap dengan sendirinya.. woooo But it kenduri membe kut!!! dan sebelum tu dia dah kenalkan kak Zira tu ngan kitaorang. Aku kekadang tu chat ngan kak Zira dekat FB. so aku tinggalkan kerja aku. tak adil tul cakap macam tu kan??? hee I am sorry.. Budak tak Mature lagi..


Ini sunrise. Our Arrival was a good starting kan?? so beautiful. Indah katanya... 







Tengahhari Ambik Cik Faiz kat Kuala keadh. Awyn n Sue X join sebab kena practice jadi prince arthur. Owh my bad, King arthur.





Yo Yo yang gojes.. haaa






Sword barrel team 






The groom and bride. congratulations.. Bahagia hingga syurga.. Amiin..






Me just in love with the panorama here... seryesly..


  And the sunset..







before Wan's Home... Mee Udang. aku makan tak habis ponn heee ...




0 comments:

Powered by Blogger.