Me.And.So-Called-brothers-team.


Nice! Sempat lagi nak tangkap gambar.. NIce.. LOve this picture.

So! lepas dua hari my abang Faruq terlantar dekat hospital, baru hari ni aku dapat lawat dia. 
I am sorry.. BUt Alhamdulillh 2 malam sebelum tu never failed calling him.. duh...



Okeh. Ini ubat yang beliau kena makan sekaligus. Owh scary!!!
Lepas dia punya operation semalam, Doktor tetiba suspect beliau ni ada penyakit TB.
Owh damn! 
Harap2 tak betul... Get well soon bro...


And then lepas lawat beliau, ini la makannya... Me, hazwan, Hasif and Aje pergi cari durian. Haaaa
memang. memang ikut hati aku nak makan jer banyak banyak.. tapi sebenarnya, aku tak makan tengahari dan sarapan biskut cream crackers je,so aku stop... banyak gak makan sebenarnya. ko memang cari penyakit la!!! memang!


memang semua kaki durian... lupa lak amik gambar kaki dorang ni.. haaaa




0 comments:

Powered by Blogger.