daa... puteri kuntum melati

semalam izzati : ko sorang je yang tak berapa nak ladies lagi la.. cer pakai skirt sekali sekala..
and today.. ha zati... what say you?? girlish enough??? or not?
heee... kredit to nadila.. sebab.. sebab... ermmmm 
owhh skirt tu nampak menarik!




Ni semua kerja Epi!! dia lepak ngan kami semalam.. huaaaa
riindu sangat dengan puteri kuntum melati...
 big time. 
semalam pegi UM, lawat lela ngan Ain(???)
and then round KL... 
sebeb Epi dah ada kereta.. aku buli la dia bawak aku ni jalan2..
suwit kan... Epi dah nak balik sabah dah. for good. so, ini ja la masanya untuk berjumpa..
dekat sabah lagi susah nak jumpa sebab dia dekat tawau.. oh jauh jauh..
plannya, nanti kenduri Anita, kami akan ada reunion.. oh malu malu..
dah lama tak jumpa.. aku da domok... 
harap dorang tak terkezut...


Brunch... sorry.. gambar nadila tak ada...
nt ea nad....
Why my eyes mcm tu???? x cukup tidur or terlebih????

2 comments:

nadila said...

laaaaaaaaaaa... skirt tu dh nmpk girlish.. but ur style still boylish.. heheh..

Qimpa said...

ok ok....

Powered by Blogger.