Johor Pulak



FInally, Sampai jugak ke rumah sue.Dekat Felda sri JAya. a little proud coz we didn't lost for this one. Almaklumler, berdua sahaja yang pergi kan? memang malam tu pulun nak study cari jalan ke rumah sue ni. Ada gak bantuan teyah, and of course sue dan adik dia yang bagi direction.



Yes, the pelamin is really beautiful.


Sebelum Balik KL, singgah Ledang Resort mandi sungai. :))
cari makanan... tudia mee udang dia not bad... tp mee sup tu tak habis pun saya makan. 
Mee bandung xde stok. aiyooo

Actually, plan nak pegi ngan kecik. Tapi hari rabu tu kecik text kata tak jadi nak pergi.
Kteorg tanya knp, dia tak reply.
Kteorg kol, tak angkat. tak return satu pun call kteorg.
So, kteorg pun dah malas nak bertanya.

0 comments:

Powered by Blogger.