Insecure



Seryes, tak enjoy pun nak kunci pintu loker setiap kali keluar pergi mana mana..
saya ni bukan jenis nak pegang kucni 24/7.. kunci motor je pon selalu sangat hilang. 
Hilang kejap je la..
But since saya ada roomate baru ni dan beliau sangat la gemar membawa member dia tu datang 
(ramai pulak tu)
saya jadi rasa tidak selamat. Tak tahu la saya kenapa.
ini seryes... 
sebabnya, saya tak kenal langsung rumate saya tu..
kami tak pernah bercakap since saya tahu dia tak reti berbahasa ibunda dan english.. 
so?
 Bahasa Arab? saya surrender awal2.. Lagi pun malas nak beramah mesra ni.. 
kenapa er? 


dengar lagu teman pengganti. baca lirik. ouch. sakit...

0 comments:

Powered by Blogger.