mumble #6

situasi  masa buat homework
otak kosong, perut kosong, dompet kosong

dia text : I miss you
aku dalam hati :'juz the moment'
reply : i miss u 2.
dia : buat apa?
aku : kebuluran
dia senyap. mesti da tahu taktik kotor aku.
15 minit later,
dia : I kat bawah ni...
OMG OMG turun bawah
dia hulur maggi kari berendam air panas.

#mumble 5

sedang lepak ngan memberku Hawa kat bilik

Dia text : 'Jom makan'
Aku : 'Jom!!!'

Ajak memberku hawa sekali.
memberku Hawa : asal ko tetiba accept? tak pernah2.

Tunjuk purse brown aku yang kosong tak ada duit. segera sarung tudung tunggu dia.


just suka suka



heee... we can't have a rainbow without a little rain ma~~~

mumble #4

tengah bosan dan menghadap laptop.
facebook, twitter pon bosan
aku text dia :'i miss u'
dia reply :'  miss you too'
 *berbunga bunga hati*
lepas tu menghadap facebook
dia post
'tulun tulun... hanset aku kena hacked.'

mumble #3

aku pegy kelas. dia jugak.. duduk belakang 2 row dari dia.
member aku masuk..
'Wey mey(dia) nescafe aku tinggal kat raga motor ko r pagi tadi. ada lagi x tadi?'
dia tercengang. aku diam 
tak sampai 1 minit dia text
'ada bawak tukul tak? nak ketuk kepala.'
aku: 'tak bawak.... alah takpe, lepas ni kita gi beli'



random mumble #2

The next morning
Dia datang  with wajah berseri seri
aku tanya..
'KO kenapa?'
dia jawab
'sedap nescafe tu.. thanx sebab letak dekat raga motor.susah susah jer'
aku terkebil kebil macam tak percaya
amik penyapu bagi dia.

Random mumble

Aku tak kisah la sikit pon..
Aku pun amik kasut baling ke dia.
Dia #terkejut tak sangka aku sungguh berani.
kemon la... tak payah berlagak sangat!
Dia patah balik ke aku.
Airmata meleleh..
Oh damn!!
Drama ka ni?
Aku pun angkat kaki kanan
Pijak kaki kiri dia.
Haaaaahhhh itu makan dia...
Nak rasa lagi??
dia kesakitan, terjengket jengket dan berlalu pergi...




#LarianHijrah


Penat seyh. Boleh pulak pagi ni rasa semangat pegy larian hijrah.
raza amazing tetiba sebab berlari dan berjalan sejauh 5K. Ye ke 5K?
Macam lebih jer.
me yang penat dan gewdik konon2 kaki melecet. #gilagedik #lamatakberlari (what?)
sampai dekat masjid Negara rupanya budak2 palapes ada ja situ. 
Skuad saya tak ada la.. sebab pegy subang.
Kami ni ja yang sesat.


#Best#productiveDay#SupportGaza

Kelantan untuk kak Zack.


Pergi kelantan sebab our kak zack punya Big day. Tahniah lagi... 


we. Far, Pu3, me, Sue, Awyn, Adnan, Anwari n Zairy...
pehh x sangka.. sampai rumah Anwari.. 
Berjalan jalan kat rantau panjang 
Then bergambar gambar dengan pengantin..
tu kak zack ngan Hubbynya, mr hafiz.


pastu, berjalan- jalan dekat kelantan. pergi istana kelantan y'olls...

pt

melarikan diri ke pantai timur malam ni.
dah lama tak jejak kaki ke jerteh. begitulah anak derhaka, 2 tahun sekali.. huik3
berdoa untuk cuaca yang baik.
maksud cuaca yang baik bagi saya, yang tak panas macam tadi.
gila panas kut tadi.
even duduk dalam bilik pon rasa gak bahang dia...

Johor Pulak



FInally, Sampai jugak ke rumah sue.Dekat Felda sri JAya. a little proud coz we didn't lost for this one. Almaklumler, berdua sahaja yang pergi kan? memang malam tu pulun nak study cari jalan ke rumah sue ni. Ada gak bantuan teyah, and of course sue dan adik dia yang bagi direction.



Yes, the pelamin is really beautiful.


Sebelum Balik KL, singgah Ledang Resort mandi sungai. :))
cari makanan... tudia mee udang dia not bad... tp mee sup tu tak habis pun saya makan. 
Mee bandung xde stok. aiyooo

Actually, plan nak pegi ngan kecik. Tapi hari rabu tu kecik text kata tak jadi nak pergi.
Kteorg tanya knp, dia tak reply.
Kteorg kol, tak angkat. tak return satu pun call kteorg.
So, kteorg pun dah malas nak bertanya.

Awyn's besday



Cake with six five candles for your 23rd birthday Ainurin.
May you find your happiness and dreams come true..


*maybe ini celebration terakhir ngan kawan kawan kan? who knows? Lepas ni dah habis belaja da...

another week


Pergi Selatan dulu weekend ni.
Cari makan, cari pantai
bawa baju cantik cantik
untuk koleksi suka suka
For my random chapter
Nice journey. nice whether hopefully..

Insecure



Seryes, tak enjoy pun nak kunci pintu loker setiap kali keluar pergi mana mana..
saya ni bukan jenis nak pegang kucni 24/7.. kunci motor je pon selalu sangat hilang. 
Hilang kejap je la..
But since saya ada roomate baru ni dan beliau sangat la gemar membawa member dia tu datang 
(ramai pulak tu)
saya jadi rasa tidak selamat. Tak tahu la saya kenapa.
ini seryes... 
sebabnya, saya tak kenal langsung rumate saya tu..
kami tak pernah bercakap since saya tahu dia tak reti berbahasa ibunda dan english.. 
so?
 Bahasa Arab? saya surrender awal2.. Lagi pun malas nak beramah mesra ni.. 
kenapa er? 


dengar lagu teman pengganti. baca lirik. ouch. sakit...

Lepak.Minum.Teh Tarik


Bila lepak dengan budak budak palapes tadi baru rasa
"Oh My, how I really miss those moments"
Really am.. 
wooot (mata merah)

~ngantuk sebenarnya.. dah kul 3 kut~

Powered by Blogger.