padan muka

------------
sem lepas....
S: Siap r korang, next sem kena salute kteorang setiap hari rabu.

Tadi...
K: "asslamualaikum puan!" (K tengah salute saya tengah centre Yang ramai orang tu)

Hambik kaw....

Okey selamat petang. Broadband dah bagi kat bibie so now, saya online dekat general Lab.
Nasib baik dah ada aircond kat Lab ni..
dah tak ada broadband bosan la saya.. kebosanan yang amat..
Kena la saya berusaha untuk menghilangkan bosan...
ok fine, saya banyak mengarut..




prison break... marathon minggu ni untuk habiskan cerita ni ja sebenarnya.. cerita lama yang saya baru tahu kewujudannya... haaaa beshhh sangat!!!!

0 comments:

Powered by Blogger.