yep

pergi beraya tadi ngan makcik saya.. well, ini rumah kedua saya beraya tahun ni.. yang first dekat rumah mertua aunty pina.. sedey kan? yang ni pun saya yang semangat nak pergi sebab tu la.. nak pergi rumah enchek sheldon saya segan.. :) next year la kit.. hihi
hari ni saya layan suits season 2 .. waaa seronok. adik saya pulak stuck dekat the mentalist.. ehhh lambat gak nak donlod citer citer macam tu kan?
perlu kesabaran disini.. duh...



eiii dia ni hari hari ada kat sini. segan saya nak bertanya 'cuti sampai bila?'
thing is..... arghh never mind..

0 comments:

Powered by Blogger.