Triffle


Walaupun tak berapa nak sedap, tak berapa nak cantik.
well, this is my first try okeiy?
Mama buat request semalam nak makan triffle
saya pun cepat2 buka youtube..
Thanx youtube dan juga resepi yang mama bagi semalam...
dah pernah makan la triffle ni..
Ecah selalu je buat and bawak g uia..
Macam nak call je dia petang tadi,tapi saya tak da nombor dia.
okeh kejam kan saya?
Takpe....

--------------------------------------------------
 *someone is here now... hai awak...           
gatal nampak???                       
ni kawan sekampung saya la... tapi...         
susah saya nak cakap...                    
--------------------------------------------------

0 comments:

Powered by Blogger.