raya wif sayang100x

selamat hari raya. maaf zahir dan batin.. rasa saya dah text semua orang wish raya WITHOUT exception.. tapi macam ada yang tak sampai.. so selamat hari raya again.. yeay!
saya baru balik dari ranau.. semalam open house kat kampung.. meriah, penat dan mencabar.. penat la sangat kan.. sejak pandai menuang ni, saya memang rajin menuang la.. sampai daddy pon dah tahu dengan perangai saya yang ini. pagi tadi bila saya lambat bangun ( mcm biasa ) dia tanya adik saya 'dia tak bangun lagi?'
nasib baik saya anak perempuan.. daddy pantang sikit tengok anak laki bangun lewat. ini serius.. abang saya pernah satu kali tu bangun pukul 8 dah kena bebel.. padahal abang saya demam kut! so berbalik dekat open house tu, atok saya nak pegy ranau. luanti. luanti ni pusat pelancongan gak la kut.. specialnya tempat ni......... oh malasnya saya nak storey.. so itulah story macam mana kami pegy ranau hari ni.. penat sangat3.. then pastu baru balik rumah.. so now.. home.. nak tido nak tido

0 comments:

Powered by Blogger.