Little gelombon.


sejak semalam Adrian akan dihantar ke saya setiap setiap pagi sebab mak dia dah  start keja balik. kakak cindy dapat cuti 45 hari je. kasian baby ni kan?
Ni la penyebab saya bangun awal minggu ni sementara tunggu aunty fafa siap basuh baju..
tak sangka pulak saya ni boleh jaga baby.. ek eleh..
padahal memed 2 bulan dulu saya yang jaga. sebulan setengah saya jaga dia
sebab masa tu cuti yang panjang..
sebenarnya kalau cuti saya panjang kali ini memang saya la yang jaga Adrian ni..
Tapi bukan rezeki.. 
kenalah orang lain yang jaga yer...
Minggu ni last saya ada kat sini.. ahad ni dah nak fly dah.. arghh 

0 comments:

Powered by Blogger.