presentation

dalam istilah kamus dwi bahasa presentation bermakasud persembahan.
Ok, tadi ada presentation pmit.. saya pon pulun la nak prepare tuk presentation nya..
Tapi sesampai dekat depan tu.. baru saya sedar, rupanya saya salah study slide..
benda  yang konon saya struggle tu part orang lain..
Hei... Tape... dah alang alang duduk kat depan tu, saya pon teruskan sahaja...
menyesal gak tak study semua slide tu...
Pastu pagi tadi, saya pergi satu kelas ni..
kelas ni ikut perkiraan saya, baru 4 kali saya masuk..
hebat x??
nasib baik ustazah tu ok even mula mula tu kami ada sikit argument...
Since saya ni comel jadi tade masalah kot... :| wah ko la...
ooo then hari ni, ada seorang sqod saya dah jadi bapa..
Tahniah Hasif n kak niey atas kelahiran anak yang pertama...
anak itu anugerah Allah...  happpy for both of you!!
tanya awyn tadi, bila dia nak ada anak ni..
awyn jawab macam ni..
'la, kalau ko kawen sekarang, 9 bulan lagi ko dah ada anak da...'
saya tak tahu kenapa kelakar sangat ngan statement dia... hahaha kelakar3

0 comments:

Powered by Blogger.