cepat atau lambat

Bila buka Facebook tadi, maka  terlihat lah kawan kawan yang semakin berjaya. *jelez*
Pujuk diri sendiri..
it is ok.. cepat atau lambat, nanti saya habis juga belajar...
okeh, siapa lagi nak pujuk saya?

dah convo eii salah, commision 17 hb tu..
kini dah officially menjadi leftenan muda...
Alhamdulillah dapat juga saya menghabiskannya
Even banyak hal yang menyedihkan..
kena muhasabah diri...
susah terima kenyataan kan???
semalam, balik dari UUM...
serius, saya tak suka UUM... sorry to say...
Tapi ini seryes...
samapi dekat uia 11 lebih... setel semua benda berbangkit sampai kol 1.. tapi saya balik awal...
sebab pagi ni ada kelas. Tapi, kelas saya macam xde jer...
Nak kol ustazah, saya tak bawa handset pulak hari ni...
takde bateri, nak bawa kenapa???
Malangnya public phone dalam uia ni semua tak boleh nak guna
Lagi tak boleh blah, bila ja saya angkat ganggang public phone tu semua orang jeling semacam..
penamapar maw?

Lagi isu berbangkit. agak sedih pentauiliahan ni, jurulaith tersayang tak ada.
Tak dapat nak datang...
(T.T)
Rasa macam insan yang sepatutnya ada tapi tak ada.
seryes sedy...
Bila kami rasa terabai...
Dalam masa 3 tahun ni, tak pernah rasa macam ni...
kenapa diakhirnya jadi macam ini... kosong taw x???
kosong kosong...
dah banyak saya merapuh...
nak pegy makan kejap.

0 comments:

Powered by Blogger.