bayangkan

ececeh bayangkan... bayangkan tadi kami berbuka beramai ramai
then tarawih bersama.. masih bersama rakan rakan ict..
bila semalam sebenarnya saya termesej mereka ajak be
buka bersama sama hari ini...
even ada yang tak dapat nak datang, it is ok.. next tyme kut....
but still, seperti dulu dulu jugak...
makan bawak sendiri sendiri... and of course la, ada makanan sampingan jugak kan
dari bazaar... dari pasar malam.... and kami sangat la full....
ada je lagi makanan yang tak makan lagi...
boleh la makan sahur nanti yer....
pagi tadi sahur kat aminah jugak...
nasi lemak cik nad masak...
kami dengan rasa bersyukurnya dapat menikmati saat saat bersahur bersama ni...
thank you btw...
untuk semua...


okeh setel... skunk ni tengah fikir, mana nak campak baju baju palapes yang banyak tu...
budak budak ni ada yang dah bawak balik rumah.. untunglah rumah dekat *mode jeles*
ada gak rasa nak campak dkat tong sampah.. tapi, boleh ke macam tu...
ececeh pertanyaan tu langsung tak boleh pakai, macam tak pernah saya buat.... haiiiii....

okeh okeh....
baik saya kemas bilik dulu....



* sebenarnya ada jugak mimpi yang indah tapi menyakitkan? Kan?
ya Allah berilah petunjuk....

0 comments:

Powered by Blogger.