Trip To QuanTown

Alkisahnya macam ini...
5hb mei kan kenduri Abe a.k.a Hamidi..
Sqod kami la.. so, kisahnya kami harus+mahu+kena pergi kenduri ni la...
memang dah plan cantik since bulan lepas..
Siapa yang naik keta ngan siapa..
Dari uia gerak kol bape..
pastu g mana..
Plan nya, kami macam biasalah, satu geng ni satu kete..
pas dari kenduri, pegy TC and Tidur dekat umah Eleng...
Tapi, bila fikir banyak sangat kerja skunk ni, cancel tidur rumah Eleng..
Kteorg g makan dekat umah dia ja...
sepanjang perjalanan nak g kuantan tu,
Ni haaaa Siti Faiz ni sibuk nak g Raub,
Kononnya nak g MERISIK buah hati dia..
suka suki ja..
dia siap ngan pantun...taw pantu pe??? ni..

kami datang jangan terperanjat,
kami datang bersama teman..
datang kami membawa hajat
untuk melastik kumbang di taman

BENGONG gler kan????  masa kteorg cantik susun pantun yang x berapa nak cantik ni,
c Atox KONON x nak cakap ngan kteorng sebab dia tengah bengang..
eleh padahal senyum jgak bila ada org wat lawak.. bwek...

nak sambung ke x citer ni???? argghhhhhhh

ok lah, sampai umah Eleng, best!!
Family Eleng gler best... sporting gler...

kenapa saya cerita part yang last je dlm trip ni?? heheheh

it turns out sebenarnya, rombongan kami pergi merisik c Eleng tu...
adoiiiii....bukan buah hati dekat raub...
lencun habis....

4 comments:

Anonymous said...

citer x abis..pinang eleng tuk sape?
hahhaha
-missaddin

Qimpa said...

owhhhh part yang dr kite sampai umah dia, sampailah kita naik kete nak pulang uia adalah rahsia...
*menyimpan rahsia negara dengan seketat ketatnya...

miss addin said...

hahaha..
xpe2.. nt kte nyanyi "can't u feel this magic in the air" kuat2 kat dy ae..

Qimpa said...

hak3 boleyyyy... boley blah!!

Powered by Blogger.