away...

Dis week.. adoiii x la jadi zombie,
Tapi since last week berdebar debar ngan apa yang bakal berlaku minggu ni..
Trip to Quantown sangat la best..
sangat best!!! Tapi hakikatnya balik dr Quantown tu adalah disaster..
Semua kerja datang menimpa..
Saya jadi berdebar debar..
Macam sebelum ni saya tak pernah hadapi masalah ini..
saya dah tak tahu macam mana nak manage masa yang saya ada..
SERABUT..
But then, semalam saya join community service..
sempat lagi kan???? yes, saya fikir jugak, saya dah lah banyak kerja...
benda ni pulak wajib...
but then, benda ni bukan salah...
ada  sesuatu bila kita wat khidmat masyarakat ni...
Ikhlaskan hati...
then, lepas dari khidmat masyarakat, saya tak mengantuk..
saya boleh buat report... bila menghadap java,
ada coding yang saya tak dapat wat sebelum ni dah setel...
Betul lah...
Jika kita berjihad dijalan Allah, InsyaAllah, Allah akan memudahkan jalan kita.
Alhamdulillah..

0 comments:

Powered by Blogger.