we made it..

me, awyn, sue n Wan InsyaAllah akan ke sabah untuk....
tarrrrraaaaaaaaa....
we made it to Malaysia Final Imagine Cup 2012..
Proposal kami :

http://www.youtube.com/watch?v=g9gv1dwg1P8

Ini lah yang melayakkan kami ke sana...
Xmau expect lebih2 buat masa skrg, sebab tak buat satu apa pun lagi...
Seryes.. x buat satu apa pun lagi...
 Ahhh persetankan itu semua dulu...
hari ini saya bergembira sahaja...
Dapat masuk Final...
Deal yang saya buat ngan mama dulu... dapat jugak :)
Dan next step saya untuk masa depan saya...
selangkah lagi boleh kedepan...
The rest... the rest...
macam mana nak cakap ei???

InsyaAllah... kalau itu yang memang tertulis..
kita cuma perlu bersabar....

* Berlagak gila saya atas motor tadi... ish3... x baek x baek...

0 comments:

Powered by Blogger.