satu lagi.

satu paper jer lagi untuk mid-term..
**ini ayat berlagak...

last week latihan berterusan...
dan saya sebagai pengerusi...
konon kononnya... seminggu sebelum latihan,
saya bercadang.. untuk tidak hadir ke latihan
dengan alasan...
abang saya bakal kahwin...
konon la...
tapi akhirnya saya tersadai dekat uia ni bersama yang lain..
sebab tanggungjawab *pui*

It turns out, tak rugi pun menyadaikan diri dekat sini...
satu, dapat main pedang.. berlagak macam prince arthur...
dua, dapat main bola tampar sepuas hati...
dengan sarjan  dan yang lain...
mana nya... dekat court volleyball
gelak jer.. gelak guling2 dengan gaya2 yang entah la nak kata apa...
tiga, tak de bazir tiket sangat.. kan???
plus, kena pulak habiskan video IC '12...
Alhamdulillah, dah submit semalam...
doakan lah yang ini diterima oleh semua...
Amin.....

0 comments:

Powered by Blogger.