Salam...

Heee...
Kena jugak bangun awal.. sebab ada exam..
bangun bangun jer, tgk fb, peanut tag lagu sleeq + najwa latif.. untuk dia..
<3 <3 <3

okeh ceritanya saya ada exam.. Tapi saya tak study apa2 pun lagi..
:)
peace... ohhh kenapa perlu jadi macam ni...
ish3.. this is no good, no good...
dah lah ttu stuck dekat lagu ini...
:)



Aku yang patut, yang patut
Memberinya segala
Kerna aku mampu, ya aku mampu
Melakukan apa-apa saja
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)



0 comments:

Powered by Blogger.