kiranya....

Dari tadi saya berfikir ayat yang sesuai, tak pernah la nak jumpa...
tapi semakin lama nak fikir semakin lama lah ianya saya bagi penangguhan which saya dah lama sedar, kerja yang bertangguh mesti makin lama makin banyak.. ye la.. sikit sikit lama lama jadi bukit...ok ini merepek...
The thing is... lalalalala~~ susah tul nak translate degan kata kata yang sewajarnya...
Help me Help me... dah gila kan.. balik dari kelantan jadi gila...

no.. saya just nak cakap...
kan baik kalau kita berusaha untuk berubah..
berubah jadi baik...
For good for the future yang kita tak tahu apa yang bakal terjadi...
 Entah la...
ayat yang betul macam ni kut..
If you're really serious in making relationship, please be sure that you're serious enough in handling ur life... daaaaaa~~

2 comments:

Anonymous said...

ya..
change for good..
it really remind me on something..

Qimpa said...

:)
change for good... hopefully...

Powered by Blogger.