Okeh saya cuba tenang

Okeh saya cuba bertenang..
Relax la.. Chill... Tak ada bende pun.. cuma amarah yang mahu menguasai diri..
dan, saya tidak akan biarkan ianya terjadi dengan begitu mudah..
saya akui saya seorang yang mudah naik angin + kepala angin...
Tapi... kamu bukan siapa siapa sampai boleh buat saya hilang kawalan..
Buku bertemu ruas... Tapi kamu bukan ruas...
kamu entah siapa siapa yang hilang segalanya tapi masih fikir punya segalanya..
pathethic tak kamu??? kesian kat kamu... 
semoga kamu sedar, kalau kamu letakkan sesuatu itu sebagai segalanya, kamu tidak akan punya apa apa lagi bila sesuatu itu hilang....
dalam bahasa lain,
Jangan anggap sesuatu itu segalanya... sebab satu itu pun tak pernah sikit pun jadi hak kamu...
dahhh saya  melalut.. dan tak berapa betul...

Alhamdulillah, saya punya keluarga yang sentiasa support
sahabat yang sentiasa ada...
dan mereka mereka yang terus buat saya berfikir tuk jadi semkin dewasa?????
ha???ok.. mengarut...
saya stuck dekat kict sebab hujan. padahal saya lapar,
ramai pulak orang dekat cafe tadi..
terjumpa dengan saya punya junior..

saya: Haz.....
H: wahhhh cantiknya baju no 3...

itu perli saya... saya guna baju kurung hari ini...
baju polka dot yang saya beli kat masjid Jamek minggu lepas kaler biru... keh3...

bayang JER....

Tengok bayang orang ni je pun boleh buat  darah saya mendidih... entah kenapa... Lepas tu  tangan mengigil macam nak bagi penampar. Kalau dapat tampar bayang pon jadilah... why so r?

*still shaking*


Published with Blogger-droid v2.0.3

tengok harga tiket..

tengok harga tiket cam best ja...
19hb apr, mom punya birthday..
tiket rm64... balik pon sama gak..
macam best ja kan..
Tapi sayang.. 19hb tu ada kuliah.. :((
sob3....

saya bermasalah

Saya Yang bermasalah skunk ni.... susah tol la saya nk mengaku Yang saya memang x reti Dan memang x akan reti Dalam kes yang seperti ini.....

*kakak Cindy pregnant... yeahhhhh memed bakal ada adik....


Published with Blogger-droid v2.0.3

volleyball yang saya x main

Saya x main pun.. jadi pencacai je.. y penting ada nama... dapat la medal.. chantek kan....


Published with Blogger-droid v2.0.3

uSC closing ceremony...

Cha... saya join marching... skunk tengah opening remark by the president Maaaa...:)


Published with Blogger-droid v2.0.3

janji

Tadi pegy tengok usc kejap.. kelakar gak dak ni...

H: mcm mane? Menang x?

A: menang3...

H: dapat emas lah?

A Senyum3..

H: boleh jual r emas tu...


Dalam kepala otak saya...

Bengong nya dak... boleh ker jual medal tu?

Ok2 hari ini saya keluar shopping... jangan jelez....


Published with Blogger-droid v2.0.3

esok konon cuti..

Semalam volleyball no 2.. Okeh dapat medal even tak main.. sijil pon ada jugak Insyaallah...

Perang ni game volley tuk dak laki.. all de best taw...

Esok jumaat, sepatutnya xde kelas... tapi ada tutor and kerja kerja lain.. wish esok sempat nak war semua.. berpegang pada janji ok...


Published with Blogger-droid v2.0.3

kelas cancel...

kelas saya start kol 11.30 hari ini...
masa depan kelas tadi, ada sorang mamat ni keluar dari kelas saya,
nset kat tangan sambil cari info kat papan kenyataan luar kelas...

dah lah pegang nset, dalam hati saya, nombor phone siapa lah yang beliau ni nak cari..
saya pon masuk lah ke kelas.. pelik gak bila tak sampai separuh yang ada..
rasanya saya dah cukup lewat dah..
belum pun sempat saya nak duduk,
mamat yang dekat luar tu dengan siara nak cari gaduh belakang saya  cakap...
'Woi kelas tak ada lah!!'

semua classmate saya pandang dia muka tak percaya
termasuk la saya...
semua pandang dia.. macam... 'Ko ni janganlah main main'

dia cakap lagi...
'betull... tu ada notis kat luar..'

memandangkan saya dah perhatikan dia sebelum masuk kelas, saya yang x sempat nak duduk ni pun keluar tengok lah notis dari Dr.Media

wuahahahaha tak ada kelas....
budak tu tanya saya...
'betul kan???'

saya pon jawab.. 'A'ah betul...'

tidak ada gambar

Ini yang buat rasa nak fly balik sabah amik camera.
ja... betullah.. saya tidak ada gambar annual camp...
gambar cave adventure dan gambar water rafting...
pastu untuk aktiviti yang akan datang..
tengok gambar2 yang dak dak lain amik rasa jelez yang amat...
ja~~  Nak kamera... Nak kamera... :(
ma~~~
hehehe jangan qimpa...
saya dah tengok harga tiket.. Fuh... mahal lah...
kan... tebiat tak tebiat..???



* saya stuck dekat center.. sebab hujan yang sangat lebat...


misi club

Free ja... dekat misi club.. tp comitee ja la Yang dapat free..

Yang lain kalau maw kena bayar la... daaa...


Published with Blogger-droid v2.0.3

knowledge asset management

Knowledge assets management... ini adalah title hari ini... Utk subject yang sangat la saya kasihani... jaaaaa....

Pagi td kelas it sec... saya rasa kalau 1 kelas ngn dak inter tu biasa ja... dah selalu sgt... tp tadi, masa it sec.. ada seorang junior masuk kelas saya... jaaaaa saya jammmed... okeh3 rupa rupanya junior saya salah masuk kelas... ei! Jgn Gelak lah!!!!!


Published with Blogger-droid v2.0.3

misi festival

Saya tengah jaga booth untuk misi promotion... sekian dan harap maklum...

Okeh2, sapa rindu saya boleh lah lawat saya dekat sini...


Published with Blogger-droid v2.0.3

saya kt sini

Saya tengah attend humanitarian night.. wakil misi.. masalahnya x start lagi..

dr tadi saya jeling pintu keluar.. nisa sebelah saya tengah main sudoku..... farah tengah pegang nset... owh ada nset baru.. kesian dia.. saya Yang ajak dia g. Sini... ok bye...


Published with Blogger-droid v2.0.3

our weekend...

sungai kampar and gua tempurung...
Auchaaaa... sapa boleh teka saya wat apa kat sana semalam???

seronok sangat sebenarnya...
penat giler pulak tu...
tak pe tak pe..
pasni fokus dekat Misi Festival...
Weekend ni ada lagi satu cabaran.. :)

Hari ini hari pertama kelas. Oh no..
Penat tak habis lagi, kena pulak buat benda ni..
Aigio... member ramai je tak balik lagi.. nak tambah cuti..
okeh okeh... pastu ramai je kawan kawan ngadu pasal gelapnya kami...
ish3x...
Fighting ok?

I'm here

Baru je Lepas annual camp.. 2 minggu..

Sebelum tu ada latihan berterusan 3 hari. Total semua 17 hari.. selama tu lah saya tidak dapat online.. nset pon kadang pegang kadang tinggal Dalam bilik.. kesian.. annual camp Kami ky USM.

First time join gabungan Dengan IPTA lain.. seronok dapat jumpa orang lain.. tapi.. kekadang rasa lain la lak...

Penat Yang amat... esok saya buat post baru..


Published with Blogger-droid v2.0.3
Powered by Blogger.