airport. again

Saya dekat lcct da...

Huhu sedey3...

Boley bangun pg n sedar saya gastrik..

Huhu.. dis is not good....


Published with Blogger-droid v2.0.3

memed memed

semalam kakak cindy overtime,
Jadi saya pon babysit memed..
aii med.. macam macam..
dia nak saya teman dia tengok ceria,
saya berkurung dalam bilik masa tu...
saya : Med kira sampai 5 baru saya keluar..
Memed : satu, dua, tiga, empat.....
saya : 5 mana ? kira sampai 5 la!!
Memed : enam, lapan, sepuluh...
saya : dari satu sampai 5 cepat...
memed : tiga, enam, lima....
hahahahaha... sampai kesudah saya tidak keluar...

You'll never find the right person
If you don't forget the wrong one...
EA??????? dah.. jom wat pau ayam... sape nak??? jom3

what a kind of behavior?

Dua tiga hari ni saya buat muka... tetiba rasa childish yang amat.. perlulah berasa malu qimpa.. sebab sepatutnya dah boleh berfikir dengan matang...

Boleh ke macam ni? Mungkin tak pernah jadi macan ni sebelum ni.... tu yang rasa pedih ulu hati bagai.. ok ok enough yang itu...

Saya sekarang dekat lcct. Nak balik... happy..

Dengan faiz td... dia baru je fly...


Published with Blogger-droid v2.0.3

berakhir sudah...

berakhir sudah sem ni..
Tak tahu perasaan saya macam mana..
agak tertekan dengan paper yang last tadi...
Nak fokus pun susah..
biarlah.. semua dah pun berlalu..

Esok balik rumah.. OO rindu sangat3...
tak sabar nak mengharungi perjalanan esok...
doakan saya selamat sampai dan selamat balik ke sini..
untuk annual camp...
be strong Qimpa...

semalam.. kenapa saya rasa saya dikhianati..
mungkin sebelum ni saya tidak pernah rasa macam ni..
selama ni saya tengok je bila ada manusia disekeliling kita yang tidak pernah dihargai kehadirannya..
baru saya faham..
kenapa dulu tindak tanduk cikgu saya macam mana...
saya dah faham..
Tapi stilll, saya rasa terkhianat..
:(
Tak ape.. ini bukan rezeki nama nya... Ini dugaan.. be strong...

tapi still, sedih.. susah nak pujuk hati sendiri...
kenapa sensitif ni??? ha~~ gelak dulu...
When the time comes.. you will know how to protect others..
still sedih...

saya nak awak sayang saya

Saya cuma nak awak sayang saya...
Sebab saya memang dah jatuh sayang kat awak...
Walau dah berkali saya pujuk hati saya
 untuk bagitau diri saya sendiri awak bukan ditakdirkan untuk saya..
Tapi hati saya menyangkal dan berkata..
Jodoh itu bukan kita yang punya..
Esok lusa masih ada...
Apa yang harus saya lakukan..
Bila hati masih ada rasa...



EEEIIIIII APA NI?????
dah dah dah... Exam jom!!!!

Ini berita gembira

Semalam saya buat muka.
Bukan sengaja.. Ini serius sebab entah kenapa rindu sangat rumah..
Mungkin tekanan perasaan menyebabkan keadaan macam ni..
wahh tekanan perasaan ko Qimpa!!!
Serius la.. saya macam nak balik, Tapi bila tengok takwim kehidupan saya ni.. aigiooo
Exam sampai 11 hb.. pastu 18hb ada latihan lanjutan + kem tahunan sampai lah bulan 2 ni..
lepas kem tahunan dah masuk sem dah..
Aii.. mana sempat balik....  yer...
Gedik pulak nak mengadu sini.. hahaha
Takpe takpe...
Ada 2 paper je lagi + 1 Test.

sebenarnya pagi tadi mama kol offer balik rumah...
happy happy happy...
mama macam tahu tahu ja...
:)
Alhamdulillah... Terima kasih ma~~~ Love you...
Saya balik lagi.. :)

happy new year...


Hari tu, ada orang janji nak belanja secret recipe..
macam mana boleh??? hari tu, saya dalam mood nak paw orang..
cakap la dengan mamat ni...
mamat ni cakap macam ni...
'duit xde lah... nnt elaun masuk ok'
saya pun cakap ok.. :)
then bila elaun da masuk... :)
janji pun ditunaikan... sempena jugak birthday kami kami yang comel ni...
ooo mamat tu punya nama besar kami letak atas kek tu...
thanks enchek Hafizi... sedap... kenyang giler makan kek jer.. :) :)


Ini pulak Intan Payung.
Hadiah birthday dari Puteri Suryana Suhaimi.. :)
Sonok... <3...


Ni tadi... 
1/1/12... derma darah.. :) 
1st time.... <3...

Happy new year semua... 
:)

bubye 2011

Still tak tahu nak kata apa..
Hidup saya bermula pukul 3 lebih hari ini..
sebelum tu, saya stuck dalam bilik..
dekat meja study, menghadap pc..
n tengok drama korea...
hak3.. ya  saya tahu saya exam... ;)
Tapi lambatnya hari yang bermula tu melakar banyak jugak cerita..
untuk hari terakhir tahun 2011 ini..
mula2 sekali,
daddy kol.. :)
pastu, g Skem... 
lepas skem, pegy mahallah hafsa...
It turns out, saya sudah ditinggalkan :(
balik bilik..
lepas Awyn habis exam, g makan ngan mizie, kila, mu'az n rahman... :):(
kol 8 lebih, celebrate birthday Nad dekat Kict :)
Pastu, teman teyah g danau.. dia nak cari beg.. :)
saya pon beli satu blause.. :)
pastu balik bilik, makan ubat batuk  n sambung korea...
harap harap pengsan malam ni.. selamat malam..
Powered by Blogger.