rumate rumate :)

Memula tu saya dah nak tidur..
Tapi Tadi Faiz panggil nak bukak hamper volleyball hari tu..
besar.. tuk 6 orang jer hampernyer...
makanan punya la banyak...
Alhamdulillah.. Murah rezeki malam ni..
Awyn bawak mee kari + kuey teow goreng + murtabak..
pastu Ecah bagi apa tah.. tak tahu pla nama makanan nya...
Tapi superb!!!sedap giler...
oohh yeahh saya full...
balik bilik saya bawak la makanan jajan itu..
lepak dengan rumate kan...
hari voleyball tu, Mieta ada situ.. support..
sonok r.. dari awal game dia ada situ.. terharu tidak??
Apa yang saya nak cerita sebenarnya???
oo pasal saya punya roomate... sepatutnya saya dah tidur dah ni..
Tapi tak boleh sebab seronok sangat saya dengar kisah dongeng dorang ni..
ya.. rumate saya lah kalau nak buat story telling, memang gempak habis...
Nasib saya tak tahu tentatif story telling tuk mahallah hari tu..
kalau taw la..saya sendiri pegi register nama dorang...
dah selamat malam..
ohh pasal apa yang saya cerita dengan rumate saya semuanya rahsia.. ;)

0 comments:

Powered by Blogger.