Yeah

Alhamdulillah Malaysia menang.. Tahniah harimau malaya!!!!!
Tadi tak nak pegy Ecah sebab mesti sesak dengan dak laki..
dalm kol 1o lebih lapar sangat... 
tak tahan.. kuar jugak.. pegy ecah... 
ramai giler orang.. Tapi rasa macam bangga gila bila duduk situ masa tu..
bangga giler... dapat tengok saat kemenangan malaysia..
Ini first time kut dalam keadaan macam ni..
sebelum ni dekat rumah tak adalah keadaan macam ni kan...
dekat rumah kena behave...
Tadi, macam macam ada... 
Nyanyi lagu negaraku (kami berdiri tegak kut nasib baik dah habis makan)
Jalan raya sesak dengan motor n keta student uia yang baru balik tengok  bola gak..
Bunyi hon sana sini..
meriah giler....
Buka fb, buka twitter jammed dengan kemenangan...
suka suka...
pastu ramai yang nak tahu cuti ker tak esok..
agak2 cuti x?? alah kalau cuti pun saya ada 1 kelas je esok.

0 comments:

Powered by Blogger.