Kunci Amanah..

Kita.. kalau dah terima kunci amanah tu, apa yang perlu kita buat??
Pertama sekali, sebelum terima kunci amanah tu, tengok dulu pada kemampuan diri..
Boleh kah tidak untuk memikul tanggungjawab.. 
Kalau agak agak tak boleh, apa salahnya bagi kat orang lain?
dan kalau rasa rasa boleh..
Buat lah yang terbaik pulak..
Jangan asyik nak mengeluh pla..
Jangan pulak tak ikut rules n regulation..
sebab rules and regulation tu kita dah tahu sebelum kita terima kunci amanah...
Gambar dicuri dari sini


Ish, marah betul Bila ingat mR.Lova2 kena parked dekat blok sebelah.. 
Kesian dia terpaksa berembun... 
haiihhh marah betullah...

6 comments:

mrym said...

salam lala..miss u sgt2..
hope sht2 n ceria2 sll..
mr.lova??who is he?hehe..is it a car or motorcycle?;)

Qimpa said...

Maryam.. miss u 2 sangat sangat... :)
Alhamdulillah sudah jadi nurse kan?? happy for you....
mR.Lova2 tu motor hek3...
btw, Happy Belated birthday..

mrym said...

tq lala..
blh la ni bonceng sy bwk jln2..
tak jd nurse lg..msh tggu twrn keja..;)

Qimpa said...

sama sama... boleh3.. kita round kk.. hahah

mrym said...

hehe,insyaAllah..
mga kt ketemu nnti..:)

Qimpa said...

InsyaAllah....

Powered by Blogger.