Weekend lagi

Rasa macam cepat jer masa berlalu kan?
Tapi minggu ni best jugak la..
sebab ape yer?? banyak benda yang saya buat..

Belajar photoshop..
Dapat assignment Web prog.. Bukan nak berlagak..
Cuma dari zaman matric minat sangat denga coding :)
Photoshop pon.. memang suka sangat nak edit edit gamba...
Seronok kan dapat buat benda yang kita suka...

Pastu minggu ni ada student carnival..
memula tu Fikir dah tak dapat nak join parade..
Tapi dapat jugak rupanya...
Seronok? Entah lah.. masa hari kejadian tu disaster jugak..
Tapi bila booth dah tutup petang tadi, tetiba rindu sengan suasana..
Jiwang tidak?
Sedar tak sedar, esok dah training balik dah...

Macam penat jer kan?
Cer jangan fikir penat.. Fikir benda yang dapat gembirakan kita ja...

Rindu....

0 comments:

Powered by Blogger.