test yang dua puluh minit tadi..

perlu ka tidak untuk saya komen..
tadi, agak lama gak nak tungggu lecturer saya tu..
dah lah saya konpius.. venue kat mana.. dekat email tulis lain..
venue yang tak pernah saya dengar pulak tu..
Then dalam kol 1.10pm tu beliau pun sampai lah...
masuk dalam tu, beliau tak mintak pon tiket yang beliau nak tu..
punya lah penat saya cari tiket pagi tadi nak buat compilation kan???
then ok lah...
yang amik test tadi tak sampai pun 10 orang.. x lah stress sangat kan.. 20 minit tu macam lama gak r..
lepas tu ada sorang sister tu dah siap...
lecturer saya tanya macam ni..
"you want me to mark it now???"
wahhhhh!!!! berdebar debar jugak saya dengar..
lepas tu saya fikir, nak ke tidak untuk saya tahu markah saya hari ini..
ada beza ka kalau sekarang ni atau pun lepas raya aji nanti...
ada beza ka???
saya takoot nak hadapi kenyataan hidup sebegini sebenarnya... (ceh ayat poyo)
lama saya fikir... satu persatu student hantar paper masing masing...
saya masih statik disitu...
last sekali saya hantar jugak, bila 90% student dah blah...
;)) hak hak.. kiraan matematik saya bangang...
masa hantar tu, madam tanya soalan yang sama
"you want me to mark it now?"
saya pun dengan tak berapa nak yakin nak jawab, jawab jugak la...
"sure" (dup dap dup dap....)

hak3.. it turns out ok ja sebenarnya...
test yang dua puluh minit, Untuk Cm yang 5%, saya bersyukur lah dengan markah saya..
so sekarang saya nak pegy kelas chalchu...
da~~

0 comments:

Powered by Blogger.