happy time.together...

tak sempat lagi nak transfer gambar picnic ngan membe2 palapes tadi..
Tadi mahallah blackout.. panas lah..
kami pun amik poncho,
bentang dekat bawah pokok luar mahallah tadi...

Alkisahnya sekarang ni tunggu test...
lect baru nak sampai..
saya ada test yipee2

pastu, susunan tempat duduk tak macam biasa.. sebab ada student dari section lain masuk sectin kami ni..
aku tengok MMP dah jeling jeling dah ngan mamat yang amik tempat duduk die..
kawan mmp pun terpaksalah duduk depan sambil jeling manusia yang duduk tempat dorang ni...
hahahha lawak..
Nasib baik saya sampai dulu...
Taknak la amik risiko duduk dekat pc lain...
Tempat saya dah strategik dah...

0 comments:

Powered by Blogger.